Vakantiegeld SALE: 15% extra korting bij het afrekenen

Over ons

Croom Sanitair is opgericht in 2018. Onze expertise ligt bij sanitair en alles wat hier bij hoort. Wij bieden moderne en professionele sanitair producten voor een eerlijke en betaalbare prijs. Sinds het oprichten van het bedrijf zijn wij continu bezig om te verbeteren en te innoveren. Zo zijn wij altijd op zoek naar de beste producten en hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Bij Croom Sanitair vinden wij dat de klant beleving voorop staat. Zo leveren wij onze producten zo snel mogelijk bij jou thuis. Bestel je op een doordeweekse dag voor 22:00 uur? Dan ontvang je het product de volgende dag in huis. Bij elke bestelling voegen wij een Track&Trace code zodat jij jouw bestelling tot op het laatste moment kunt volgen. Toch niet helemaal tevreden met het product? Dan kun je op onze pagina over Ruilen & Retourneren gemakkelijk informatie vinden hoe je hier mee om kunt gaan.

Wie zijn wij?
Het team van Croom Sanitair is jong en gedreven. Wij willen graag een verandering in de huidige sanitair markt teweeg brengen. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. We zien dat dit nu helaas vaak anders gebeurd en dat is de reden dat wij Croom Sanitair gestart zijn. Heb je hierover vragen of een suggestie voor ons? Laat het dan ook vooral weten! 

Contact opnemen? Klik dan hier